Foreningen Norske Lauvtrebruk er en landsdekkende spesialforening for sagbruk som foredler lauvtrevirke

Norsk eik i bølgeveggen i Operaen ?

Prosjektdirektør Roar Bjordal uttaler i dag i Aftenposten at ”rundt nyttårstider blir det offentliggjort om det blir norsk eller utenlandsk eik på veggene” i Operaen.
Etter vår mening bør det ikke råde noen tvil om at norsk skogbruk og norske leverandører kan skaffe de eikematerialene som det er behov for til bølgeveggene i Operaen, både kvalitativt og kvantitativt.

Prosjektdirektør Roar Bjordal uttaler i dag i Aftenposten at ”rundt nyttårstider blir det offentliggjort om det blir norsk eller utenlandsk eik på veggene” i Operaen. Etter vår mening bør det ikke råde noen tvil om at norsk skogbruk og norske leverandører kan skaffe de eikematerialene som det er behov for til bølgeveggene i Operaen, både kvalitativt og kvantitativt.

16. desember 2005

Høy beredskap
Sørlandsskogbruket har høy beredskap for å få frem ønsket kvantum med operaeik. Norske lauvtresagbruk stiller med nyfilte sagblad og sammen med øvrige leverandører, med stor kompetanse og innsatsvilje.

En dråpe i havet
Behovet for eiketømmer til bølgeveggene vil dreie seg om ca 2 000 kubikkmeter tømmer. Dette er som en dråpe i havet både i forhold til de 6 millionene kubikkmeter tømmer som allerede står i norske skoger og til den årlige tilveksten (økningen) på om lag 170 000 kubikkmeter.

Eikestokk med malme


Se hvor vakker norsk eik er!
La oss håpe at alle vi som elsker opera en dag kan komme inn i foajeen og kunne peke på bølgeveggene å si: ”Se hvor vakker norsk eik er!”

For det norske eikeskogbruket vil dette være en mektig stimulans .

 

 

Siste nytt

Årsmøte i Foreningen Norske Lauvtrebruk

Årsmøte arrangeres den 24.10 hos Emne3, Hortensvn 220, Barkåker
19. oktober | Mer »

Fokus på trearkitektur

Det var byggematerialet tre som stod i fokus under den første nasjonale Trearkitekturkonferansen som ble arrangert i Oslo den 11. juni 2013.
Arrangørene var NAL, Arkitektbedriftene, Treteknisk og Foreningen Norske Lauvtrebruk.
(Foto: Knut W Alsen) Det var byggematerialet tre som stod i fokus under den ...
7. september | Mer »

Flere nyheter »

Logg inn | Bli medlem | Rapporter feil

Nettsidene er utviklet av Bjørge Næss

Vennligst skriv inn ditt brukernavn og passord for å logge inn.


   Glemt passord?