Foreningen Norske Lauvtrebruk er en landsdekkende spesialforening for sagbruk som foredler lauvtrevirke

Nytt info-prosjekt om lauvtrærs egenskaper og bruk

Foreningen Norske Lauvtrebruk er i startgropen for å gjennomføre et stort informasjonsprosjekt med tekst og bilder om norske lauvtrærs egenskaper og bruk.

Foreningen Norske Lauvtrebruk er i startgropen for å gjennomføre et stort informasjonsprosjekt med tekst og bilder om norske lauvtrærs egenskaper og bruk.

12. januar 2004

Trefokus vil ha en helt sentral plass i dette prosjektet ved at tekst og bilder om norske lauvtrærs egenskaper og bruk skal legges inn på selskapets web-sider.

I tillegg skal det utvikles demonstrasjonsmateriell, kursopplegg for bestemte brukergrupper og gjennom modeller av byggedetaljer, gi praktisk veiledning om montering og behandling av lauvtrevirke.

Foruten Trefokus er Abelsenteret - Niels Henrik Abel senter for matematikk og naturvitenskap i Gjerstad og Det norske Skogselskap aktive samarbeidspartnere i prosjektet.


Målgrupper er arkitekter, designere, tekniske ingeniører, bygge-, møbel- og innredningsbedrifter, studenter, relevante høgskoler og fagskoler, fagpersonell i byggvarekjeder og annet relevant personell, samt vanlige forbrukere.

 

 

Siste nytt

Årsmøte i Foreningen Norske Lauvtrebruk

Årsmøte arrangeres den 24.10 hos Emne3, Hortensvn 220, Barkåker
19. oktober | Mer »

Fokus på trearkitektur

Det var byggematerialet tre som stod i fokus under den første nasjonale Trearkitekturkonferansen som ble arrangert i Oslo den 11. juni 2013.
Arrangørene var NAL, Arkitektbedriftene, Treteknisk og Foreningen Norske Lauvtrebruk.
(Foto: Knut W Alsen) Det var byggematerialet tre som stod i fokus under den ...
7. september | Mer »

Flere nyheter »

Logg inn | Bli medlem | Rapporter feil

Nettsidene er utviklet av Bjørge Næss

Vennligst skriv inn ditt brukernavn og passord for å logge inn.


   Glemt passord?