Foreningen Norske Lauvtrebruk er en landsdekkende spesialforening for sagbruk som foredler lauvtrevirke

LARS SPONHEIM ÅPNER UTSTILLING AV VESTFOLDLAUV

Landbruks- og matminister Lars Sponheim åpner torsdag 7. april kl. 1600 Vestfoldlauvs utstilling i Galleri Løvtre, Wergelandsveien 23 B i Oslo.

Landbruks- og matminister Lars Sponheim åpner torsdag 7. april kl. 1600 Vestfoldlauvs utstilling i Galleri Løvtre, Wergelandsveien 23 B i Oslo.

6. april 2005

Før Statsråden slipper til vil 2 unge musikere Hanne Marthe Grønneberg og Marius Gjersø spille en fanfare på trompet. Fanfaren som heter " Tre er godt for mennesket" er komponert av musikeren Hans Fredrik Jacobsen
Prosjektleder Trond Schmidt vil orientere om Vestfoldlauv og direktør Olav Kaveldiget om Det norske Skogselskap.

Askekoffert
Foto: Inge jahren
VestfoldLauv er et forum for bedrifter og enkeltforetak fra Vestfold som bearbeider løvtre. Medlemmene er samlet under en egen ”kvalitets”logo av et askeblad. De bearbeider naturlige og ekte løvtreprodukter. Disse varierer fra de flotteste husflidgjenstander til f.eks. møbler, panel, heltregulv, ytterkledning og emnevirke til bl.a. båtbygging og utsmykning.

Medlemmene innehar hver for seg stor kompetanse om tre og trebruk. I samarbeidsforumet VestfoldLauv blir denne kunnskapen samlet og brukt kreativt for å fremme interessen for dette fantastiske materialet. Samlet sett er de viktige aktører for næringsutvikling og bruk av lokale ressurser.

For å synliggjøre en del av produktene, har VestfoldLauv deltatt på flere utstillinger. Vi ble bl.a. nominert til Beste utstiller på Norges største Kunst- og håndverksmesse på Lillestrøm i 2003.

Ung askeskog
Foto: Ragnar M. Næss

VestfoldLauv vil i april til medio juni 2005 ha utstilling i Galleri Løvtre, Wergelandsveien 23 B i Oslo.

Landbruks- og matminister Lars Sponheim vil torsdag 7. april kl. 1600 åpne denne utstillingen. Vi håper flest mulig har anledning til å være med på denne åpningen, evt. besøke denne flotte utstillingen senere.

Lauvtreprosjektet i Vestfold (LPV)
v. prosjektleder Trond Schmidt
Tlf. 901 22 130

 

 

Siste nytt

Årsmøte i Foreningen Norske Lauvtrebruk

Årsmøte arrangeres den 24.10 hos Emne3, Hortensvn 220, Barkåker
19. oktober | Mer »

Fokus på trearkitektur

Det var byggematerialet tre som stod i fokus under den første nasjonale Trearkitekturkonferansen som ble arrangert i Oslo den 11. juni 2013.
Arrangørene var NAL, Arkitektbedriftene, Treteknisk og Foreningen Norske Lauvtrebruk.
(Foto: Knut W Alsen) Det var byggematerialet tre som stod i fokus under den ...
7. september | Mer »

Flere nyheter »

Logg inn | Bli medlem | Rapporter feil

Nettsidene er utviklet av Bjørge Næss

Vennligst skriv inn ditt brukernavn og passord for å logge inn.


   Glemt passord?